John van den Heuvel als gast bij de OKH

Onze kracht.

De kracht van de Ondernemingskring Halderberge ligt in het leggen van verbindingen. Wij verbinden ondernemers met elkaar, de regio en met lokale overheden. Het is onze missie om de belangen van onze leden goed te waarborgen en te behartigen. Dit doen wij door ons te focussen op drie belangrijke pijlers, vertaald naar ONS, JIJ en WIJ.

Ons, jij & wij.

Ons

Het gevarieerde aanbod aan activiteiten van de OKH

Wij vinden het belangrijk dat onze leden de mogelijkheid hebben om elkaar goed te leren kennen. Tijdens de bijeenkomsten staan het overdragen van kennis, netwerken en onderling zaken met elkaar doen, centraal. Ondernemers versterken op deze manier hun positie binnen de OKH en de regio. Wij komen iedere 2e dinsdag van de maand (de zomermaanden uitgezonderd) bij elkaar en het aanbod aan activiteiten is gevarieerd. Regelmatig nemen we ook een kijkje in elkaars keuken tijdens een bedrijfsbezoek. Onze thuisbasis is Halderberge. Bekijk hier onze actuele agenda.

Jij

Ondernemend Halderberge komt samen op onze inspirerende bijeenkomsten. Jij en jouw inbreng en aanwezigheid dragen bij aan een groter netwerk, kennisniveau en draagkracht.

Wij

Wij behartigen de belangen van ondernemers bij lokale overheden

De OKH vertegenwoordigt ondernemers uit de regio bij de lokale overheid, instanties en andere organisaties. We zorgen ervoor dat we zichtbaar zijn en blijven en delen de bevindingen en successen met onze leden. Ook op deze website besteden we hier aandacht aan. Wij vinden het belangrijk om kritisch te blijven kijken naar de beslissingen die in onze regio worden genomen. Bestuursleden van de OKH nemen deze taak op zich en de voorzitter geeft iedere bijeenkomst een update. We hebben goede banden met de lokale overheid en zien graag dat dit zo blijft. Het is prettig dat men ons weet te vinden en betrokken houdt bij ontwikkelingen in de regio.

Elkaar versterken is onze kracht.

Aanmelden voor nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte over de OKH en onze activiteiten

Contact.

Hans Venneman
06 20 85 41 00

Hofstraat 8
4741 AK Hoeven

info@okh.nl
Disclaimer